Ξανά υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου χαρακτήρισε τιμητική την πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ξανά υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής.

Η Ρένα Δούρου μπαίνει και επίσημα στη «μάχη» της διεκδίκησης του χρίσματος του Περιφερειάρχη Αττικής, όπως αποφασίστηκε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνοντας απόλυτα τα όσα είχε γράψει από χθες το OTAVOICE.

Μια πρόταση που την χαρακτήρισε τιμητική η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνέντευξή της στον ρ/σ «105,5 Στο Κόκκινο», δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι «Εγώ δεν παριστάνω την «ανεξάρτητη αυτοδιοικητική», έχω πολιτικό και ιδεολογικό πρόσημο και συναποφασίζω με τους συνεργάτες μου… Πρόσθεσε δε ότι, σεβόμενη την συλλογικότητα του κόμματος, περιμένω, όπως το 2014, την τελική απόφαση της ΚΕ».

Όσο για τον με αντίπαλο της, Γιώργο Πατούλη που υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία η Ρένα Δούρου σημείωσε ότι η αυτή η διοίκηση έχει ιδεολογικό πρόσημο, με ανθρώπους από διάφορες γενιές και ιδεολογίες που δουλεύουν και επιλύουν προβλήματα και με στόχο «να αλλάξουν το ηθικό υπόδειγμα στην διοίκηση».

Παρατήρησε ότι για αυτό το νέο ηθικό υπόδειγμα «έχουμε πολύ δρόμο ακόμη», καθώς αντί να κοντραριζόμαστε στο επίπεδο των ιδεών, των αριθμών, της αποτελεσματικότητας, βλέπουμε σκευωρίες, μέχρι και hashtag «η Δούρου φταίει για όλα».
Σχολιάστε