OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Kόκκινος: «Η ψηφιακή εποχή επιβάλλει αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και επένδυση στην καινοτομία»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος παρακολούθησε και μίλησε στο διήμερο συνέδριο με θέμα «Τουρισμός και διαδίκτυο» που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο.

Κατά την ομιλία του επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «είναι δεδομένη η σχέση τουρισμού και διαδικτύου σε μια εποχή που οι νέες τεχνολογίες εξελίσσονται διαρκώς, οι χρήστες τους αυξάνονται, χρησιμεύουν άμεσα στις κρατήσεις, στις συναλλαγές και στην επικοινωνία. Με αυτά τα δεδομένα και ζώντας πλέον στην ψηφιακή εποχή, καλούμαστε όλοι οι φορείς να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση.

Οι έχοντες την ευθύνη της τουριστικής προβολής, θα πρέπει να προχωρήσουν στην αλλαγή μοντέλου των δράσεών τους και να επανασχεδιάσουν τις δραστηριότητές της, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και επενδύοντας στην καινοτομία».

Παράλληλα ο Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη στην τελετή του εορτασμού του Προστάτου του Σώματος Αγίου Αρτεμίου και της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ παρακολούθησε επίσης τις εργασίες του 3ου Συνεδρίου Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο με συμμετοχή 550 συνέδρων και με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εισηγήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice