OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Και επίσημα υποψήφιος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Ορφανός

Ο Γιώργος Ορφανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης, κάνοντας λόγο για «προσωπική» του απόφαση ενώ δήλωσε έτοιμος για «συμμαχίες και συγκρούσεις».

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”, ο Γιώργος Ορφανός, προκειμένου να ανακοινώσει την κάθοδο του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ενώ παράλληλα εξήγησε πως πήρε απόφαση να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, υποστήριξε πως προτού ανακοινώσει την υποψηφιότητά του μίλησε με την αξιωματική αντιπολίτευση γι’ αυτή του την απόφαση ενώ απαντώντας στη φημολογία πως κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, επειδή δεν ήταν στις λίστες της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές, είπε πως «στη λίστα θα ήμουν εάν το ήθελα. Αφήνω κάτι έτοιμο, για να πάρω τον δύσκολο δρόμο να διεκδικήσω τον κεντρικό δήμο, που όμως αξίζει τον κόπο».

Στη συνέχεια ο Ορφανός κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να τον στηρίξουν, ώστε «όλοι και όλες μακριά από ξεπερασμένους διαχωρισμούς να ξανακάνουμε αυτήν την πόλη πρωταγωνίστρια και τους πολίτες της περήφανους» ενώ σχολιάζοντας το έργο του Δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, τόνισε πως «είχε καλές προθέσεις, έκανε προσπάθεια, όμως η έλλειψη έργου είναι εμφανής».

Στο τέλος κλήθηκε να σχολιάσει τον Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, στον οποίο προτάθηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να κατέβει στις εκλογές ως διεκδικητής του Δήμου Θεσσαλονίκης και αρκέστηκε να πει πως «είναι ένας καλός φίλος» και πως δεν υπήρξε καμία συνάντηση.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice