OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Έτοιμη η μελέτη ανάπλασης της Πλατείας Παπάγου στην Ερμούπολη

Ο Δήμαρχος Σύρου Γιώργος Μαραγκός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του φακέλου μελέτης με σκοπό την αναβάθμιση και νομιμοποίηση της Πλατείας Παπάγου από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης,

Το έργο, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από οικονομικούς πόρους του Δήμου, περιλαμβάνει σημαντικές παρεμβάσεις βελτίωσης της εικόνας, της ασφάλειας και της λειτουργικότητας της ιστορικής πλατείας που βρίσκεται στο λιμάνι της Ερμούπολης, καθώς και την τοποθέτηση του αγάλματος του μεγάλου ρεμπέτη «Μάρκου Βαμβακάρη», ευγενική χορηγία της οικογένειάς του.

«Ολοκληρώθηκε, από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, ο πλήρης φάκελος της μελέτης αναβάθμισης και νομιμοποίησης της Πλατείας Παπάγου στο λιμάνι και αποστέλλεται για τις απαιτούμενες εγκρίσεις στο Υπ. Πολιτισμού. Το έργο, που θα χρηματοδοτηθεί από οικονομικούς πόρους του Δήμου, περιλαμβάνει σημαντικές παρεμβάσεις βελτίωσης της εικόνας, της ασφάλειας και της λειτουργικότητας της ιστορικής πλατείας καθώς και την τοποθέτηση του αγάλματος του μεγάλου ρεμπέτη “Μάρκου Βαμβακάρη”, ευγενική χορηγία της οικογένειάς του.

Ένα αναγκαίο έργο, σε συνέχεια της πρόσφατης ανάπλασης της παραλιακής ζώνης, που συμβάλει στην σαφή αναβάθμιση της συνολικής εικόνας του λιμανιού μας» ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice