Επίσκεψη Νεκταρίου Φραμάκη στην Ηλεία

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φραμάκης επισκέφτηκε το νομό Ηλείας για να συνομιλήσει με ανθρώπους και φορείς και να καταγράψει τα προβλήματα της περιοχής. Αρχικά επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Γερμανό.

Η συζήτηση, περιστράφηκε γύρω από την ευθύνη που έχουν Εκκλησία και Αρχές απέναντι στην κοινωνία που πλήττεται βάναυσα από την οικονομική κρίση. Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Δ/ντη Ηλείας Σωτήριο Παπασωτηρίο, όπου ενημερώθηκε για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλει η Αστυνομία για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους της Ηλείας. Από την συζήτηση προέκυψε η ανάγκη στενότερης συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Επίσης, συνάντησε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Νικολούτσο καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου. Κατά την συνάντηση ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα προβλήματα της Ηλείας, για τις προοπτικές αλλά και τις παραλείψεις που έχουν γίνει, ενώ κοινή διαπίστωση υπήρξε η ανάγκη για στενότερη συνεργασία του Επιμελητηρίου Ηλείας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Αργότερα την ίδια μέρα επισκέφθηκε την Αμαλιάδα, όπου συνάντησε στελέχη της ΝΔ στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Αμαλιάδας.
Σχολιάστε