Δράση για το περιβάλλον οργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Δενδροφύτευση και καθαρισμός στο Άλσος Αγ. Φιλίππου την Κυριακή 21 Οκτωβρίου από τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας– Αγ.Ι.Ρέντη.

Εξόρμηση για το περιβάλλον θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη στο Άλσος Αγ. Φιλίππου. Όπως αναφέρει μάλιστα ο Δήμος σε ανακοίνωσή του: «Πρόκειται για το ετήσιο κάλεσμα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης επισκεπτών και κατοίκων του Δήμου με τίτλο “Το Άλσος ανήκει σε όλους”. Οι δράσεις περιλαμβάνουν: δενδροφυτεύσεις με φυτά που προέρχονται από το φυτώριο του Δήμου, καθαρισμό του χώρου από ξερά χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια, καθώς και εξωραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου από εξειδικευμένα συνεργεία. Κάθε δραστηριότητα της Διεύθυνσης
Πρασίνου του Δήμου εκτός από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, επικεντρώνεται και στην ενίσχυση των συμμετοχικών διαδικασιών μέσω του εθελοντισμού.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, αναφορικά με την εκδήλωση είπε: “Σε έναν από τους ελάχιστους πνεύμονες πρασίνου του Λεκανοπεδίου Αττικής, κάθε χρόνο καλούμε και συναντούμε τους δημότες μας σε δράσεις ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και ανάπτυξης οικολογικής συνείδησης. Το Άλσος του Αγίου Φιλίππου και οι προγραμματισμένες δραστηριότητες του Δήμου μας, αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία για διασκέδαση, για συμμετοχή και εθελοντική δράση ανεξαρτήτως ηλικίας».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Άλσος Αγίου Φιλίππου
Είσοδος από την οδό Παντειχίου
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
Ώρα συνάντησης: 9:00 π.μ.




Σχολιάστε