Δήμος Λευκάδας: Βελτιωτικά έργα στο γήπεδο Νυδρίου

Ξεκίνησαν τα έργα στο γήπεδο Νυδρίου, με τα συνεργεία να δουλεύουν σε πυρετώδεις ρυθμούς ώστε να παραδοθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, σε χρήση στις ομάδες και στο κοινό.

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λευκάδας και εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Σπύρος Πολίτης με ανάρτηση του στο facebook ανακοίνωσε πως βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τα έργα στο γήπεδο Νυδρίου ύψους 80.000 ευρώ επισημαίνοντας πως η δημοτική αρχή, δουλεύει σκληρά και με πρόγραμμα για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που της έχει αναθέσει ο λαός της Λευκάδας και στον αθλητισμό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Η Δημοτική αρχή, συνεχίζει τον προγραμματισμό της με έργα και στο γήπεδο Νυδριού, συνολικού ύψους 80.000€, εκ των οποίων 20.000 αντιστοιχούν σε έργο που έκανε δώρο στο Δήμο η Μονακό κι η οικογένεια Ριμπολοβλεφ.

Ο νέος χλοοτάπητας, η αποκατάσταση της λυόμενης κερκίδας, τα έργα για την απόκτηση της μόνιμης άδειας λειτουργίας είναι κάποιες από τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής, που δουλεύοντας σκληρά και με πρόγραμμα, προσπαθεί και καταφέρνει ν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που της έχει αναθέσει ο λαός της Λευκάδας και στον αθλητισμό…».

 

 
Σχολιάστε