OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ηλιούπολης: Μπαράζ παραιτήσεων από την παράταξη Βαλασόπουλου

Παραιτήθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ηλιούπολης Γιάννης Αντζινάς και Γιώργος Χατζηδάκης.

Την απόφαση τους να παραιτηθούν από τις θέσεις τους στον Δήμο Ηλιούπολης γνωστοποίησαν οι Γιάννης Αντζινάς και Γιώργος Χατζηδάκης. Τόσο ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας όσο και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις ευθύνης που κατείχαν αλλά και από μέλη της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη».

“Οι καταστροφικοί μηχανισμοί και οι πισώπλατες μαχαιριές που κι εσύ ο ίδιος παραδέχτηκες στην προσωπική μας συνάντηση πως είχα να αντιμετωπίσω, τελικά βασίλευσαν και δεν ξέρω ακόμα το γιατί.

Δήμαρχε, σου έχω επανειλημμένα εκφράσει προφορικά τις επιφυλάξεις μου και στη συνέχεια τις αντιρρήσεις μου, για το χειρισμό σοβαρών θεμάτων που μέσω αυτών πλήττονταν ηθικά και πολιτικά η παράταξη μας. Συνέχισα μέχρι τελευταία στιγμή να τις εκφράζω αλλά δυστυχώς παρά τις υποσχέσεις σου για κάθαρση, η τελική επιλογή σου να κρατάς ισορροπίες που δεν κρατιούνται με οδηγούν στην παραίτηση” ανέφερε αρχικά στην επιστολή του ο Γιάννης Αντζινάς εξηγώντας τους λόγους της απόφασης του και κατέληξε λέγοντας:

“Στην ειρωνική σου δήλωση την Παρασκευή το μεσημέρι όταν πλέον και οριστικά χώρισαν οι δρόμοι μας απαντώ κατηγορηματικά ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ και θα παλέψω καθημερινά για την πόλη που αγαπώ”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Χατζηδάκη ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Αυτή μας τη συνέπεια σε λόγια και πράξεις επιβεβαίωσε ο λαός της Ηλιούπολης στις εκλογές του 2014. Τότε που εσύ ο ίδιος δήλωνες προεκλογικά πως “ο Δημοτικός Άρχοντας πρέπει να παραμένει στο τιμόνι για δύο τετραετίες γιατί διαφορετικά αρχίζει να φθείρεται και να διαφθείρεται και να αποκτά καθεστωτικά χαρακτηριστικά”… Και είναι αλήθεια πως από την αρχή της συνεργασίας μας όποτε σου εξέφραζα τις ενστάσεις μου για έκνομες συμπεριφορές κάποιων λίγων μελών της Δημοτικής μας Αρχής σε έβρισκα πάντα σύμφωνο και πρόθυμο να αποτρέψει την εκδήλωση παρασιτικών καταστάσεων.

Όμως, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει. Είναι επανειλημμένες οι φορές, που παρά τις επισημάνσεις μου,είτε δεν κινήθηκες αποτελεσματικά είτε επέτρεψες να σε παραμερίσουν, άνθρωποι που έχεις σε επιτελικά πόστα και οι οποίοι κινούνται με γνώμονα την προσπόριση προσωπικού οφέλους αγνοώντας επιδεικτικά τις αρχές με τις οποίες ξεκινήσαμε το ωραίο μας ταξίδι στα δημοτικά πράγματα της Ηλιούπολης. Δυστυχώς, η υπομονή μου στέρεψε πλέον”.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς για Γενοκτονία Αρμενίων: «Έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί και να επαναληφθεί»

otavoice

Σήραγγα Μαλακασίου και κόμβος προς Δρίσκο, στο επίκεντρο της συνάντησης Καχριμάνη-Ταχιάου

otavoice

Επανάληψη των εκλογών στον ΣΠΑΠ αποφάσισε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής

otavoice

Εορτασμός της ημέρας Φιλελληνισμού & Διεθνούς Αλληλεγγύης στην Τρίπολη

otavoice

Δικαίωση δήμων Αμοργού-Νάξου από το ΣτΕ κατά της απόφασης του ΥΠΕΝ για τα ύψη κτιρίων

otavoice

ΠΣτΕ: Με επιτυχία η παράσταση της Κατερίνας Βρανά, «Αντιμετωπίζοντας τα Εμπόδια»

otavoice