OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνάντηση στελεχών της ΝΔ με Μπακογιάννη στο 5ο Διαμέρισμα της Αθήνας

Η πρώτη παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα, λίγες μέρες πριν την επίσημη αναγγελία της υποψηφιότητας του για τον Δήμο της Αθήνας, έγινε στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Α2 στο 5ο Δημοτικό Διαμέρισμα.

Στην εκδήλωση που έγινε παρουσία του βουλευτή της Ά Αθηνών Νικήτα Κακλαμάνη υπεύθυνου Αυτοδιοίκησης ,του τ. Αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου Αθηνών κ. Νίκου Βαφειάδη καθώς και πολλών στελεχών ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε το πρώτο στίγμα της υποψήφιότητας του και κάλεσε να δώσουν ένα καλό αγώνα για την Πρωτεύουσα. Υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στο Πειραιώς Academy θα κάνει την επίσημη αναγγελία της υποψηφιότητας του σε ανοιχτή εκδήλωση και οι συναντήσεις σαν την χθεσινή εντάσσονται στην δημιουργία κλίματος και συσπείρωσης της βάσης.

Στόχευση είναι η συσπείρωση της κομματικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας που παραδοσιακά στην Α’ Αθηνών έχει σημαντικά ποσοστά έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα στην προσπάθεια να κερδηθεί ο Δήμος που με την παρουσία Καμίνη πέρασε στην αντίπερα πολιτική πλευρά.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice