OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Αντιπεριφέρεια Νήσων: Πρώτος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο της Αίγινας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος κατά την παραμονή του στο νησί της Αίγινας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των «Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018», παρακολούθησε τον πρώτο επίσημο ποδοσφαιρικό αγώνα που έδωσε ο Σαρωνικός Αιγίνης, μετά την ανακατασκευή του γηπέδου/σταδίου του νησιού από την Περιφέρεια Αττικής (Σαρωνικός-Ευγένεια 3-1).

Σταθερή πολιτική της Π.Ε Νήσων είναι η αυτονομία και η επάρκεια των αθλητικών υποδομών σε όλα τα νησιά μας και την Τροιζηνία τα οποία και αποτελούν ιδιαίτερο κομμάτι της Περιφέρειας Αττικής. Γι’ αυτό το λόγο, έχουν προγραμματιστεί και ενταχθεί στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής και άλλα έργα που αφορούν Αθλητικές Εγκαταστάσεις και Υποδομές, όπως το κλειστό γήπεδο της Αίγινας για το οποίο έχει προβλεφθεί ποσό των 800.000€.

Τέλος, επισκέφθηκε την γέφυρα της Σκοτεινής, στην οποία ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση κι εκκρεμούν τα πλευρικά κιγκλιδώματα και η αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου. Το έργο αυτό είχε ταλαιπωρήσει τους κατοίκους και επισκέπτες της Αίγινας λόγω των τεχνικών δυσχερειών που παρουσιάστηκαν. Παρόλα αυτά, ένα σοβαρό αντιπλημμυρικό έργο ολοκληρώθηκε μαζί με την θωράκιση της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice