Ανοίγει φτερά η Σύρος για την τεράστια κινεζική αγορά

Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός είχε συνάντηση με κινεζική αποστολή, αποτελούμενη από επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο του real estate, δημοσιογράφους και social influencers, με απήχηση σε περισσότερα από 30 κινεζικά μέσα ενημέρωσης και social media.

Στόχος του Δημάρχου είναι η δυνατότητα προβολής της Σύρου στην κινεζική αγορά, την πραγματοποίηση επενδύσεων στον ξενοδοχειακό κλάδο αλλά και την αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών σε άλλους τομείς.

Παράλληλα το «άνοιγμα» που επιχειρεί ο Γιώργος Μαραγκός στην κινεζική αγορά θα μπορέσει να φέρει εκτός από την προβολή και πολλά οικονομικά οφέλη, μιας και θεωρείται από τις πλέον προσιτές και επικερδής για τη χώρα μας, καθώς συγκαταλέγεται στην κατηγορία του λεγόμενου ποιοτικού τουρισμού.

Στην ανάρτηση του στο facebook ο Γιώργος Μαραγκός ανέφερε:

«Στο πλαίσιο πολυήμερης επίσκεψης κινεζικής αποστολής στην Σύρο, με τη συμμετοχή επιχειρηματιών από το χώρο του real estate, δημοσιογράφων και social influencers, με απήχηση σε περισσότερα από 30 κινεζικά μέσα ενημέρωσης και social media, εξετάσαμε τη δυνατότητα προβολής της Σύρου στην κινεζική αγορά, την πραγματοποίηση επενδύσεων στον ξενοδοχειακό κλάδο αλλά και την αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών σε άλλους τομείς.
Η πολιτιστική και πολιτισμική ταυτότητα της Σύρου, η ιστορία της, το μοναδικό αρχιτεκτονικό της απόθεμα καθώς και το γεγονός ότι μπορεί να φιλοξενήσει επισκέπτες καθ’ όλη της διάρκεια του έτους την καθιστούν ελκυστική με βάση το προφίλ και τις προτιμήσεις του κινέζου επισκέπτη».
Σχολιάστε