Ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Σωματείου Δήμου Αθηναίων «Η ΑΘΗΝΑ»

Το Εργατοϋπαλληλικό Σωματείο του Δήμου Αθηναίων, «Η ΑΘΗΝΑ» εξέδωσε ανακοίνωση για τα σενάρια αλλαγών στην Διοίκηση του Δήμου με μετακινήσεις Προϊσταμένων τμημάτων και Διευθύνσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάδελφοι,

Τον τελευταίο καιρό διακινούνται σενάρια αλλαγών στην Διοίκηση του Δήμου με μετακινήσεις Προϊσταμένων τμημάτων και Διευθύνσεων αλλά και το χειρότερο και δυστυχώς συνηθισμένο γι’ αυτήν την Δημοτική Αρχή σενάριο αναθέσεων καθηκόντων σε θέσεις ευθύνης -και όπως καταγγέλλουμε διαχρονικά- με μόνο κριτήριο την «προθυμία», τις Δημόσιες Σχέσεις και τα «χατίρια» σε κάποιους.

Βέβαια υποψίες κινεί και το γεγονός ότι όλα αυτά συμβαίνουν 2 μήνες πριν τις εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και οι φημολογούμενες τοποθετήσεις ευνοούν συγκεκριμένους σχηματισμούς.

Κατανοούμε σε ένα βαθμό το άγχος αιρετών, πολιτικών φίλων, προσκείμενων, φιλόδοξων και άλλων, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποβαθμίζει τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια των συναδέλφων οι οποίοι παρακολουθούν αυτά που συμβαίνουν.

Θα αγωνιστούμε με όλα τα μέσα που μας παρέχονται από τον Νόμο όπως το κάνουμε ΠΑΝΤΟΤΕ και όχι τώρα που κάποιοι θίγονται και άρχισαν να αντιδρούν.
Καλούμε την Δημοτική Αρχή έστω και τώρα που τελειώνει η θητεία τους να επαναφέρει την νομιμότητα και την αξιοκρατία, και να σταματήσει έστω και τώρα τις παράνομες αναθέσεις.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.».
Σχολιάστε