Παρηγορείται ο Δήμαρχος

Γράφει ο Κώστας Γκαβογιάννης, Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας, Επικεφαλής του Συνδυασμού “Καρδίτσα από την Αρχή”

Αφού πέρασε πάνω από ένας χρόνος από τότε που πλημμύρισε η Καρδίτσα, ο Δήμαρχος βγήκε επιτέλους απ’ την κρυψώνα του και μίλησε για τον Ιανό. Και τι είπε; Οτι δικαιώθηκε επειδή το φαινόμενο ήταν ακραίο. Παρηγορείται μόνος του δηλαδή. Σύμφωνοι, έχει ανάγκη από παρηγοριά, αλλά ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν του λείπει το θράσος. Μας είπε σε όλους τους τόνους ότι δικαιώθηκε. Δίκαια κατά τον κ. Τσιάκο πλημμύρισε η Καρδίτσα και έπρεπε να πλημμυρίσει αφού την έπληξε ένα τέτοιο ακραίο φαινόμενο. Αυτά μας λέει ο Δήμαρχος.

Ξεχνάει όμως πως αν ήταν ψιχάλα, δεν θα τον χρειαζόταν κανείς. Βρίσκεται σε μαι θέση που οφείλει να προστατεύσει τους δημότες από ακραία φαινόμενα, όχι από ψιχάλες.

Μεγάλο το φαινόμενο, μικρά τα ποτάμια κύριε Δήμαρχε και γι’ αυτό φροντίσατε τα εννέα χρόνια της θητείας σας ως Αντιπεριφερειάρχης. Και τον πρώτο χρόνο στο Δημαρχιακό θώκο δρέψατε τα αποτελέσματα της εννιάχρονης ανεπάρκειας που τη συνδυάσατε με την αδιαφορία σαν Δήμαρχος. Τραγικός συνδυασμός και μοιραίος για την Καρδίτσα. Φυσικά δεν αδιαφορήσατε μόνο κατά την εξέλιξη του φαινομένου. Αδιαφορήσατε όλο το χρονικό διάστημα που πέρασε, αδιαφορείτε ακόμη και τώρα. Γιατί πως αλλιώς εξηγείτε το γεγονός ότι ο Υφυπουργός παρά των Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος, ήρθε συναντήθηκε με όλους τους πληγέντες από τον Ιανό, διοικήσεις Επιμελητηρίων κλπ, αλλά όχι με εσάς γιατί εσείς λείπατε. Βλέπετε οι προτεραιότητες σας είναι άλλες , όχι οι συναντήσεις και οι τεχνικές συσκέψεις με τους καθ’ ύλην αρμόδιους για τις αποζημιώσεις και τις χρηματοδοτήσεις.

Παρηγορηθείτε λοιπόν μπας και βρεθεί κανένας να σας λυπηθεί, γιατί να κοροϊδέψετε του δημότες δεν γίνεται πλέον.

 
Σχολιάστε