Ο Γεωργιάδης γκρέμισε το κυβερνητικό αφήγημα

Σχολιάζει ο Γιάννης Γκουντιός, Κοζάνη

Μόνο με ένα τιτίβισμα του Αδώνιδος γκρέμισε όλο το αφήγημα μηνών της κυβέρνησης και των υπόλοιπων εγκάθετων, συντεταγμένων, φερεφώνων, αντιπαροχέων.

Από τον λογαριασμό twitter του Άδωνι Γεωργιάδη:
«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά τους μεγαλύτερους από εμένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις πού και πώς θα το κολλήσεις και είναι κρίμα. Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

Και εξηγούμαι:
1. Σίγουρα ήταν αρνητικό το rapid Άδωνη ή το έκανες αβαβά; Γιατί αλλιώς θα πρέπει να αμφισβητήσουμε και την εγκυρότητα του rapid; Το πρωί αρνητικός το βράδυ φουλ θετικός με πυρετό. Γίνονται αυτά; Άλλα έλεγες και εσύ και όλοι οι άλλοι στοιχισμένοι μέχρι τώρα.
2. Ο Άδωνις ως πλήρως εμβολιασμένος κόλλησε. Άρα και αυτοί που εμβολιάζονται κολλάνε. Ούτε αυτό το έλεγε μέχρι τώρα. Κάποιοι το ψέλιζαν μετά από πίεση αλλά το μασούσαν και το κουκούλωναν με λεκτικά τρικάκια. Αν και με τρόπο μας το είπαν όταν υποχρεώνουν όλους τους εμβολιασμένους να φοράνε μάσκα στο …γήπεδο (ανοικτός χώρος)
3. Ο Άδωνις δήλωσε ότι θα μείνει σε καραντίνα. Δηλαδή παραδέχεται ότι ενώ είναι εμβολιασμένος το μεταδίδει. Από πότε Άδωνη γίνεται αυτό; Δηλαδή ο υποχρεωτικά εμβολιασμένος νοσηλευτής μπορεί να το μεταδώσει; Μέχρι τώρα άλλα έλεγες.
4. Μήπως Άδωνη επειδή εμβολιάστηκες τον Ιανουάριο τελείωσε η δράση και είσαι ακάλυπτος; Δεν το ψάχνεις λίγο για να μας πεις τι έγινε;
5. Άδωνη να κάνεις σύσκεψη με τον Μητσοτάκη και τον Βασιλακόπουλο και την Παγώνη επί δίωρο γιατί είστε όλοι εμβολιασμένοι και δεν έχετε ανάγκη όπως λέτε. Να πάρετε και τον Πορτοσάλτε, την Κοραή και όλο τον οχετό στη σύσκεψη για να δώσετε γραμμή, γιατί θα χρειαστούν πολλές κολοτούμπες και πολύ προπαγάνδα για το αφήγημα της (μη) ανοσίας.
6. Ξεχάσατε όλοι εσείς και πολλοί άλλοι τα παρακάτω:
«…πρέπει λοιπόν ενθυμούμενοι τα λόγια μας, να εκτελείτε με ανδρεία το έργο σας, έστω και αν επιδίδεσθε σε άλλη παρά σε πολεμική ασχολία, και να ξέρετε, ότι ο πλούτος που αποκτήθηκε με ανανδρία δεν φέρνει ευτυχία σ’ αυτόν που τον κατέχει. … κάθε επιστήμη, όταν χωρίζεται από τη δικαιοσύνη και την άλλη αρετή, φαίνεται πανουργία και όχι σοφία…» (ΠΛΑΤΩΝ).

Και
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται (ΛΑΟΣ).
Εύχομαι πραγματικά να το περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται, αλλά αυτό να μη σε οδηγήσει σε οίηση, αλλά σε σύνεση και από την ψευτορητορεία και τη δημαγωγία στην αλήθεια.
Περαστικά.
Σχολιάστε