OTA VOICE
Απόψεις

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: Η πρώτη (και ιστορική) Νίκη για Το (ξε)ΚΙΝΗΜΑ της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ

Άρθρο του Γιώργη Τάκη Δόξα

Ό,τι και να λένε· ό,τι και να γράφουν· ό,τι καλοπροαίρετα ή κακοπροαίρετα αποφαίνονται στον «φιλοσοφημένο» καναπέ· ό,τι δηλητήριο διαλέγουν στα Social Media· ό,τι και να πιστεύουν οι Ορθόδοξοι – οι Καθολικοί – οι Αλλόθρησκοι – οι Πολιτικοί Σχολιαστές· κι’ ό,τι να «προφητεύουν» οι Καφετζούδες, οι Αστρολόγοι, οι Χειρομάντες, ΜΙΑ (1) ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Στο Ανώτατο επίπεδο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εκλέχθηκε ΓΥΝΑΙΚΑ.

Όταν πληροφορήθηκα (πριν από τέσσερα (4) χρόνια) από έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές ότι ο ΘΥΜΙΟΣ Μ… (Μάγκας και Παλληκαράς) κάτοικος της Σύρου απειλούσε με δυναμικό μπουνίδι την σύζυγό του (και μητέρα τριών (3) παιδιών) ΜΑΙΡΗ Μ…, αν δεν παρευρίσκετο σε Κομματική συγκέντρωση, αποφάσισα με μια σειρά άρθρων μου και ενεργειών (μαζί με μια Ομάδα (α)πολιτικών Εθελοντών) να προτείνω – προς πάσα κατεύθυνση (Εκκλησιαστική – Πολιτική – Κοινωνική – Επιστημονική και Συνδικαλιστική) την καθοριστική αναγκαιότητα για την δημιουργία και στήριξη μιας πολύπλευρης ΔΡΑΣΗΣ υπό τον χαρακτηριστικό και επίκαιρο τίτλο Το (ξε)ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ.

Δυστυχώς το «ΘΕΡΙΟ» (Καρκίνος) στην επίθεσή του το 2016-2017 προς τον γράφοντα, «αποτελείωσε» και την πρώτη Οργανωτική Ενέργεια για Το (ξε)ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ. Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν αυτή η (σε πρωτόλεια μορφή Δράση) θα έχει από δω και μπρος (δοθείσης ευκαιρίας με την Κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου) θα προχωρήσει… Προσωπικά νοιώθω ιδιαίτερη ΧΑΡΑ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ που μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ με σπουδαία Επιστημονική και Κοινωνική πορεία αναγνωρίστηκε και ΤΙΜΗΘΗΚΕ. Κι’ αυτό είναι Κοινωνικά καθοριστικό για τα οποιαδήποτε (περαιτέρω) δρώμενα στην Πατρίδα Μας.

Σέβομαι· Τιμώ και Στηρίζω την κάθε άξια ΓΥΝΑΙΚΑ που δρα σε διάφορα καθημερινά πεδία και επίπεδα. Από κάθε ΜΑΝΑ μέχρι ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ. Από ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ μέχρι ΕΡΓΑΤΡΙΑ. Από ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ μέχρι ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Η εκλογή της Κυρίας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ αποτελεί – κατά  την γνώμη μου – το ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. Και ειλικρινά: θάταν ουσιαστική δικαίωση και αναγνώριση του σημαντικού Έργου της ΓΥΝΑΙΚΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ (και με απλά λόγια) της ΜΑΝΑΣ μας.

Και με την απόλυτη βεβαιότητα ότι «οι κραυγές των ηλιθίων και των κατά θεώρηση) Κοινωνικών νταβατζήδων θα πληθαίνουν τους τονίζω: Αργά ή Γρήγορα (θέλουμε, δεν θέλουμε) η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΝΑ θάναι ο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

Σχετικά Άρθρα

Ανακύκλωση από την αρχή

otavoice

Ο Ν. Χαρδαλιάς για την τουριστική πολιτική της Περιφέρειας Αττικής

otavoice

«Η ευκαιρία επαναφοράς της αυτοδιοίκησης στον θεσμικό της ρόλο…»

otavoice

Το βέτο είναι η δύναμη των μικρών κρατών και η Γερμανο-Γαλλική Ευρωπαϊκή Ένωση

otavoice

Να δημιουργήσουμε ένα κόσμο, που να προστατεύει τα δικαιώματα και την ασφάλεια των γυναικών

otavoice

Η ενέργεια μπροστά, με στοχευμένες κινήσεις κι επενδύσεις

otavoice