Ζυμπίδης: Θα εργαστώ για την Καστοριά , στόχος μου η έδρα για να υπηρετήσω το κοινωνικό σύνολο

Ο Θεοφύλακτος Ζυμπίδης , τ. πρόεδρος της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας και υποψήφιος βουλευτής Καστοριάς με το ΚΙΝΑΛ δίνει το δικό του στίγμα και απαντά στα ερωτήματα μας.

Ερώτηση: Ποιός είναι ο δικός σας στόχος;

Στόχος για κάθε υποψήφιο είναι η έδρα .Με σεβασμό στην κρίση των πολιτών και γνώμονα μόνο το καλό της περιοχής θα διεκδικήσουμε την βουλευτική έδρα στην περιοχή μας .
Σε απόλυτη συνεργασία με τους πολίτες θα βρούμε λύσεις στα προβλήματα αλλά και θα σχεδιάσουμε το μέλλον βάζοντας στόχο την ανάπτυξη και την δημιουργία θέσεων εργασίας.

΄Όταν είσαι κοντά στον πολίτη αντιλαμβάνεσαι καλύτερα το πρόβλημα, κοιτάς την επίλυση του με συναπόφαση η συνεργασία των εκλεγμένων είναι απαραίτητη.

Στόχος μας η κοινοβουλευτική έδρα στην Καστοριά και θα ήταν τιμή για μένα να εκπροσωπήσω το νομό μου .

Ερώτηση : Η συμμετοχής σας στις εθνικές εκλογές τι καινούργιο φέρνει για το Νομό Καστοριάς;Γιατί να σας επιλέξουν οι πολίτες;

Είμαι άνθρωπος της αγοράς και της εργασίας. Στόχος μου είναι να στηρίξω ενεργά την τοπική ανάπτυξη.

Στηρίζουμε τον κλάδο της γούνας αλλά και άλλους κλάδους οι οποίοι θα φέρουν ανάπτυξη στην περιοχή μας.

Η δημιουργία τοπικών προγραμμάτων στήριξης , θα δώσουν κατεύθυνση ανάπτυξης .

Ο κόσμος πιστεύω ότι θα στηρίξουν με την ψήφο του χωρίς κομματικές γραμμές, άτομο που θα είναι κοντά τους για το καλό της περιοχής μας .

Θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε έτσι ώστε ο κόσμος να εμπιστευθεί εμάς Και βέβαια θα είμαστε δίπλα του καθ όλη τη διάρκεια αλλά και στην συνέχεια της πορείας μας πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα που κάνουμε και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά .

Η στόχευση μας είναι η έδρα στην Π.Ε Καστοριάς .Αυτό πιστεύω είναι ο στόχος για κάθε υποψήφιο. Η κρίση τον πολιτών είναι απόλυτα σεβαστή οι αντιπαραθέσεις στην συγκεκριμένη περίοδο θα πρέπει να αποφεύγονται και να βρούμε τρόπους επικοινωνίας και ανάπτυξης για το καλό περιοχή μας.

Ερώτηση : Πείτε μας μια συγκεκριμένη σας πρόταση για ένα σοβαρό ζήτημα  που αντιμετωπίζει η Καστοριά;

Το δημογραφικό είναι απειλή για το μέλλον της Ελλάδας. Συνεχώς λιγότεροι Έλληνες, λιγότεροι νέοι. Αποτελεί σημαντικό πρόβλημα και για την ακριτική Καστοριά. Ειδικά εδώ φυλάμε Θερμοπύλες , έχει βαρύνουσα σημασία. Για μας είναι εθνική προτεραιότητα. Ισχυρά κίνητρα για τις γεννήσεις και τη στήριξη της οικογένειας.

Γι αυτό ζητήσαμε και δημιουργήθηκε διακομματική επιτροπή στη Βουλή και καταθέσαμε πρόταση νόμου με συγκεκριμένα μέτρα όπως:
Κατάργηση την εισφοράς αλληλεγγύης, μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%.
Επιπλέον προτείναμε άμεσο μέτρο την θέσπιση επιδόματος 200 ευρώ τον μήνα επί τρία χρόνια, για κάθε παιδί που γεννιέται.

 

Ερώτηση: Τι γνώμη έχετε για τις συνεργασίες; Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πάει ο τόπος μπροστά; Εσείς μπορείτε να συνεργαστείτε;

Οι συνεργασίες είναι απαραίτητες για να λύσουμε τα προβλήματα. Αλλά και για να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα, ώστε να έχουν σωστές βάσεις και να είναι διαχρονικά. Μία απόφαση που μπορεί να πάρει κάποιος συγκεκριμένος για την ανάπτυξη περιοχής χωρίς να έχει την αποδοχή και των πολιτών αλλά και των εκλεγμένων φορέων, θα πραγματοποιηθεί αλλά σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, δεν θα έχει τα αποτελέσματα που πρέπει. Προσωπικά πιστεύω στις συνεργασίες αρκεί να υπάρχει ξεκάθαρο πεδίο και στόχος.
Σχολιάστε