Είδαμε μια άσπρη μέρα… Τελικά ήταν;

Άρθρο της Μαρίας Τουγιουντζόγλου- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την δημοτική παράταξη «Μπροστά Μαζί» του υποψήφιου Δημάρχου Πεντέλης Λευτέρη Κοντουλάκου

Τελειώνοντας την σημερινή ημέρα και γυρίζοντας σπίτι μου υστέρα από μια κουραστική μέρα εργασίας και στον απόηχο της κακοκαιρίας, θα ήθελα να εκφράσω και εγώ την προσωπική μου γνώμη για αυτό που πέρασε ο Δήμο μας.

Πρώτα απ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το μόνιμο και εθελοντικό προσωπικό που εργάστηκε άλλη μια φορά κάτω από αντίξοες συνθήκες και υπερέβαλλαν εαυτούς για το καθήκον. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Από την άλλη πλευρά θα ήθελα να σας πω, ότι έγινα δέκτης πολλών μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων που αφορούσαν την αγανάκτηση των πολίτων  για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν το πρωί της Τρίτης, όπως διαπίστωσα και εγώ προσωπικά περί ώρα 08:30.

Αυτό που μου έκανε πραγματικά μεγάλη εντύπωση ότι όλοι οι  δρόμοι ήταν μέσα στο χιόνι, να μην έχουν ρίξει αλάτι, ένα στραπατσαρισμένο καρότσι ακριβώς στα φανάρια σκεπασμένο από τα χιόνια και που …. στην διασταύρωση μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Ζωοδόχος Πηγής.

Τα αμάξια επί της Ζωοδόχου Πηγής να πηγαίνουν αργά και να κρατάνε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, μην γνωρίζοντας που θα σταματήσουν, εάν απαιτηθεί να φρενάρουν.

Αναρωτιέμαι τελικά είμαστε σε τέλος εποχής αυτής της διοίκηση, η οποία δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη, να δώσει λύσεις  ή τελικά υπάρχει αδιαφορία όλης της διοίκηση απέναντι μας.

Ευτυχώς υπάρχουν και τα θετικά τα οποία είναι, διάφορα τμήματα του Δήμου μας περί ώρας  08:30 ήταν πεντακάθαρα με τα αλάτια του, έτοιμα για πρωινή επιθεώρηση. Θα μου πείτε άλλη ιδιαιτερότητα … δηλαδή δεν προέχει η ασφάλεια όλων των δημοτών του Δήμου μας ….έχει άλλη βαρύτητα, κατηγορία  ο ένας δημότης από τον άλλον. Ο Δήμος εδώ και αρκετά χρόνια είναι ένας και θα πρέπει να λειτουργεί ως ένας και όχι τμηματικά .Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο λόγος να υπάρχει διάκριση, όταν δημότες μας πληρώνουν σχεδόν τα ίδια Δημοτικά Τέλη και να κινδυνεύει η ασφάλεια όλων.

Διαβάζονται με μεγάλη προσοχή την ανακοίνωση την διοίκηση με Δελτίου Τύπου 7 από 09 Ιανουάριου 2019 αναφέρει το έξης τρομερό:

«Μεμονωμένες κακόβουλες και ευκαιριακές κριτικές δεν μας αγγίζουν»

Αναρωτιέμαι η αγανάκτηση όλων των πολιτών που πάνω από τα ¾ του Δήμου μας έμεινε ακαθάριστο με χιόνια και χωρίς αλάτι από το πρωί την Τρίτη είναι μεμονωμένες κακόβουλες ευκαιριακές κριτικές;;; Μήπως όλο αυτό  είναι ένα σοβαρό δείγμα μια κουρασμένης, φθαρμένης και σε εξελίξιμη επικίνδυνη διοίκηση;;;

Το μόνο που μπορώ να εκφράσω με σιγουριά είναι ότι έφτασε ο καιρός για μια σημαντικής  αλλαγής του δήμου μας, με νέα πρόσωπα νέες ιδέες που θα δώσουν νέας πνοής που θα μας μετατρέψουν σ ένα σύγχρονο αποδοτικό Δήμο.
Σχολιάστε