OTA VOICE
Απόψεις

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Η ιστοσελίδα OTAVOICE.GR είναι ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας που έχει βασικό θεματικό πεδίο την τοπική αυτοδιοίκηση.

Δεν είναι ένα συνηθισμένο ειδησεογραφικό διαδικτυακό μέσο ,αλλά αποτελεί ένα κύτταρο προβληματισμού, διαλόγου και δημιουργίας. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας , είναι η καθημερινότητα μας , η ζωή μας.

⦁ Στόχος είναι να αναδείξουμε πρόσωπα, να κοινωνήσουμε το έργο τους, να εντοπίσουμε προβλήματα και παθογένειες, να αναζητήσουμε και να προβάλουμε νέες αποτελεσματικές πολιτικές για σημαντικά ζητήματα, όπως η διαχείριση απορριμμάτων και η ανακύκλωση που άπτονται άμεσα με την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον. Ζητήματα όπως η ποιότητα ζωής, οι υποδομές και οι υπηρεσίες, ο αθλητισμός , ο πολιτισμός και οι τέχνες.

⦁ Επιδίωξη μας η άμεση και έγκυρη ενημέρωση του πολίτη αλλά και η παροχή δυνατότητας να έρθει σε απευθείας επαφή με τους αρμόδιους σε περιφέρεια και δήμους να μεταφέρει παράπονα ,σκέψεις και προτάσεις. Θέλουμε να ενισχύσουμε τους διαύλους επικοινωνίας αυτοδιοικητικών αρχών και πολιτών, να συμβάλουμε στο αίσθημα εμπιστοσύνης, στην σύνθεση απόψεων αλλά και να προβάλλουμε πρόσωπα που ξεχώρισαν για την κοινωνική τους προσφορά και αποτελούν υγιή πρότυπα για την κοινωνία.

⦁ Σκοπός μας επίσης είναι να φέρουμε κοντά στον πολίτη κάθε γωνιά της επικράτειας, να γνωρίσει από μια διαφορετική οπτική γωνιά τόπους, κουλτούρα και πρόσωπα. Να γνωρίσουμε πρωτοβουλίες και πολιτικές που μπορεί να αποτελέσουν πηγή παραδειγματισμού και έμπνευσης. Να οργανώσουμε ενημερωτικές δράσεις σε όλη την επικράτεια , δράσεις προβληματισμού , ενημέρωσης και διαλόγου.

Περιουσιακό στοιχείο μας δεν είναι κάποιος Μέγας Χορηγός.

Οι άνθρωποι του OTAVOICE.GR είναι πρόσωπα της καθημερινότητας, που καταθέτουν ψυχή και εμπειρία, γνώση και πίστη αποτελώντας ένα δυνατό σύνολο που υπηρετεί και εγγυάται μια αδέσμευτη, αντικειμενική, ανεξάρτητη , ακηδεμόνευτη και κρυστάλλινη ενημέρωση.

Από τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης ζητάμε μια ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία. Είμαστε εδώ να προβάλουμε με σεβασμό στο πολίτη και με αξιοπιστία τα τεκταινόμενα στο χώρο και να σας δώσουμε ένα αξιόπιστο και έγκυρο βήμα προβολής και ενημέρωσης. Η δημοσιογραφική μας ομάδα έχοντας μια μεγάλη εμπειρία είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τις δικές σας δομές ενημέρωσης. Μπορούμε και εμείς με τις δικές δυνάμεις να συμβάλουμε στις διεκδικήσεις των τοπικών κοινωνιών αναδεικνύοντας βασικά θέματα και ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη.

Από τους πολίτες ζητάμε την συνεργασία τους για να αναδείξουμε προβλήματα , να φτάσει η φωνή τους εκεί που πρέπει. Τους ζητάμε να μας παρακολουθούν και να μας κρίνουν για να γίνουμε καλύτεροι. Εμείς είμαστε με την κοινωνία και προσπαθούμε να την υπηρετήσουμε με αντικειμενικότητα , με εγκυρότητα , με αξιοπιστία και καθαρότητα χωρίς δεσμεύσεις και σκοπιμότητες.

Η δημοσιογραφική ομάδα μας είναι σε θέση μάχης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτού του δύσκολου εγχειρήματος.

Σχετικά Άρθρα

«Η ευκαιρία επαναφοράς της αυτοδιοίκησης στον θεσμικό της ρόλο…»

otavoice

Το βέτο είναι η δύναμη των μικρών κρατών και η Γερμανο-Γαλλική Ευρωπαϊκή Ένωση

otavoice

Να δημιουργήσουμε ένα κόσμο, που να προστατεύει τα δικαιώματα και την ασφάλεια των γυναικών

otavoice

Η ενέργεια μπροστά, με στοχευμένες κινήσεις κι επενδύσεις

otavoice

Πτήση CY284 12.10.67: «Εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής στρατιωτικής ποιότητας ανατίναξε το αεροπλάνο»

otavoice

Η ισραηλινή Ύβρις της υπεροψίας και η Νέμεσις της βαρβαρότητας της Χαμάς

otavoice